nieuws
Ombouw granulaatlijn bij Forbo-Flooring

De complete besturing van de granulaatlijn bij Forbo-Flooring is vervangen. Naast de DC-motoren, die vervangen zijn door AC-motoren, zijn ook de plc en de drives vervangen en is de complete bedieningslaag vernieuwd.

Lees meer...
 
Op vision gebaseerde barcodereader van Cognex

Op een bepaald punt in het logistieke proces van Forbo bestaat al langer de behoefte om roldata te scannen. Het roletiket is op dat punt echter fysiek niet leesbaar, maar een extra etiketje op de kop van de rol wel. Probleem is echter de willekeurige orientatie van het etiket.

Lees meer...
 

SCADA Upgrade Forbo

 

SCADA Upgrade Forbo

Forbo logo

De eerste gemigreerde applicatie's zijn inmiddels alweer een paar weken live!

Voor de zomer is de ArchestrA technologie beschikbaar gemaakt. Op twee zware servers zijn zowel de Historian, de GR-node, en een aantal redundante Applicatie Object Servers met VSPHERE-software op virtuele servers geïnstalleerd.

Na de zomer zijn de eerste Intouch 7.0 applicaties gemigreerd naar Intouch 2012. Deze applicaties zijn managed applicaties geworden, waarmee een hybride-structuur mogelijk is geworden. Binnen de tag-based gemigreerde applicaties kan ArchestrA technology toegepast worden.

En sinds vorige week is ook deze techniek inmiddels ook al toegepast, waarmee het toepassen van de eerste objecten een feit is!

Assendelft, 26-10-2012